IGNITE THE SPIRIT OF ENGAMENT

PRESENCE*POWER*PASSION*PURPOSE

"En oplevelse og en forståelse, der nænsomt accepterer, hvad der er, og har modet til at træde ind i, hvad der måtte komme. I de altid travle og mere produktive dage i en moderne kultur, der er afhængig af at gøre, kultiverer du det, at skabe plads af fredfyldt rummelighed og dyb væren, i det at være dig allermest"

Transformation, der skaber ægthed og mening til gav og glæde for dig og dine omgivelser

IGNITE THE SPIRIT OF ENGAGEMENT" er dyb sparring, et forløb eller snare en proces, der fundamentalt forandre din forståelse af din relative konstruerede virkelighed. Et forløb som tilbyder nye veje for et mere ægte personligt lederskab, der skaber anderledes former for frihed, nye måder at organisere og se sig selv, sine relationer, karriere og  business på. Det er en forandrings- og udviklingsvej, som vækker din nysgerrighed, selvindsigt, nære dine relationer og et liv med tillid og mening. Tilliden til din indre opmærksomhed og kraften i øjeblikkets valg og handling. At være den forandring du ønsker med tillid mod og overskud.

Vi fokuserer på at kultivere fire essentielle personlige udviklingsområder i dit lederskab og din business

  1. AT VÆRE til stede i din indre opmærksomhed og selvansvarlighed
  2. AT PRAKTISERE kropsligt din handlekraft og eksekvering
  3. AT TUREDE dit mod at være nærværende sårbar og udvise integritet
  4. AT UDLEVE din autencitet i dit lederskab og livsformål
De fire trin i programmet, indholder hverisær elementer til at kultivere essentielle personlige kompetencer og kvaliteter, der med overraskende effekt, vil få dig til at vokse og udvikle dit personlige lederskab og din business

"The truth isn’t what you yean for, but what’s right here in front of you in this moment….

Don’t expect to achieve anything but absolutely nothingness. This is where you find yourself as whole as you are, neither more nor less" 

 

Vågenhed * Klarhed * Forbundethed * Frihed

Vores personlige lederskab og evne til at træffe et valg, være i relationen til andre og livest kompleksitet,
afhænger af  relationen til os selv og vores egen indre opmærksomhed og balance

Program 

 

 

 

"Dit sande personlige lederskab og livsformål, er det vigtigste og mest værdifulde aktiv du har, til at skabe forandring, balance og bæredygtige resultater i dit private og professionelle liv" 

stepforward-logo-offwhite

STEP FORWARD

CVR NR. • 13232504
TELEFON +45 53 62 77 52
[email protected]