IGNITE THE SPIRIT OF ENGAMENT

 

PRESENCE*POWER*PASSION*PURPOSE

De fleste mennesker har kapaciteten til at leve mere fuldt ud fra sit hjerte og livsformål. At blive bevidst om, at vores moderne kultur har lært os, at “succes” er betinget at ydre omstændigheder og uanset hvor godt du gør det, vil du på et tidspunktet opdage, at der stadigvæk mangler noget - hvor alt det du har opnået, simpelthen ikke er tilstrækkeligt og ikke giver mening, for at kunne føle dig som et helt og bedre menneske.
Er du på rette vej? Er du et sted, hvor du oplever nødvendigheden af at stoppe op og tage en pause for at kigge ind ad, være nysgerrig og finde dit sande ståsted? Blive bevidst på hvad der står i vejen, for at udleve det du inderst inde godt ved, er en bedre udgave af dig. Vi har en tendens til at løbe så hurtigt, at vi ikke har tid til at se os selv i vores iver efter at være de første til at nå fremtiden. Hver enkelt af os bærer erfaring, forståelse og visdom - en kilde til at anerkende og integrere vores dybeste ønske i vores tilgang til livet og hvilke valg og forandringer vi må træffe. Har du et kald på, hvordan du vender det der opleves som ubehag og spænding, til klarhed, livskraft, kreativitet og lethed?

 

Transformation, der skaber ægthed og mening til gav og glæde for dig og dine omgivelser

IGNITE THE SPIRIT OF ENGAGEMENT" er dyb sparring, et forløb eller snare en proces, der fundamentalt forandre din forståelse af din relative konstruerede virkelighed. Et forløb som tilbyder nye veje for et mere ægte personligt lederskab, der skaber anderledes former for frihed, nye måder at organisere og se sig selv, sine relationer, karriere og  business på. Det er en forandrings- og udviklingsvej, som vækker din nysgerrighed, selvindsigt, nære dine relationer og et liv med tillid og mening. Tilliden til din indre opmærksomhed og kraften i øjeblikkets valg og handling. At være den forandring du ønsker med tillid mod og overskud.

Vi fokuserer på at kultivere fire essentielle personlige udviklingsområder i dit lederskab og din business

  1. AT VÆRE til stede i din indre opmærksomhed og selvansvarlighed
  2. AT PRAKTISERE kropsligt din handlekraft og eksekvering
  3. AT TUREDE dit mod at være nærværende sårbar og udvise integritet
  4. AT UDLEVE din autencitet i dit lederskab og livsformål
De fire trin i programmet, indholder hverisær elementer til at kultivere essentielle personlige kompetencer og kvaliteter, der med overraskende effekt, vil få dig til at vokse og udvikle dit personlige lederskab og din business

ER DU PARAT TIL AT KIGGE DYBT I GLØDERNE OG FINDE FREM TIL, HVAD DER SLUKKER OG FÅR DIG TIL AT BRÆNDER UD, OG HVAD DER I VIRKELIGHEDEN BRINGER BRÆNDE TIL BÅLET OG FÅR DIG TIL AT LYSE OP MED LETHED OG STYRKE I DIT LIV OG VIRKE?

Vågenhed * Klarhed * Forbundethed * Frihed

Vores personlige lederskab og evne til at træffe et valg, være i relationen til andre og livest kompleksitet,
afhænger af  relationen til os selv og vores egen indre opmærksomhed og balance

Ydelser 

 

 

 

"Dit sande personlige lederskab og livsformål, er det vigtigste og mest værdifulde aktiv du har, til at skabe forandring, balance og bæredygtige resultater i dit private og professionelle liv

stepforward-logo-offwhite

STEP FORWARD

CVR NR. • 13232504
TELEFON +45 53 62 77 52
KONTAKT@STEP-FORWARD.INFO