Coaching & Mentoring

One&One med fokus på personlig Lederskab, relationer og karriere

 

I en session, mentor forløb eller intensivt personligt 24-timers retreat, får du nu mulighed for en fortrolig samtale og sparring, der tager udgangspunkt lige præcis i dine behov, dit ståsted og en kortlægning af dit sande personlige lederskab. Du vil få værdifulde indsigter og værktøjer til at blive mere bevidst omkring de emner du ønsker at arbejde videre med.

Det er indsigter og værktøjer, der vil kaste lys på din aktuelle situation og de forandringer som er de vigtigste, for at du kan træffe bevidste valg i den retning du ønsker.

Ønsker du at høre mere om et forløb eller en afklarende uforpligtende snak, så er du velkommen til at kontakte Peder på: 

Mobil: 53627752

eller på mail:

kontakt@pedervilladsen.dk

Min coaching og sparring bibringer med en stemme til det uudtalte og skaber forbindelsesstien til en dybere selvindsigt, klarhed, nærvær og personlig udfoldelse.

Mit formål er klar og tydelig. At skabe et ekstraordinært trygt rum af tillid, at holde fokus og tage processen til dybere niveau.

Livsforanderlige bedrifter starter ofte med radikale udfordringer, hvoraf der bliver skabt indsigt og mobilisering af energi til at navigere mellem umiddelbare svære dilemmaer.

Coaching Session

Session @ 90 min

Mentorforløb

5, 7 eller 10 sessioner

Intensiv Privat Retreat

24 timer's eksklusivt personligt internat retreat 

 

 

stepforward-logo-offwhite

STEP FORWARD

CVR NR. • 13232504
TELEFON +45 53 62 77 52
KONTAKT@STEP-FORWARD.INFO