Coaching & Mentoring - face2face eller online

Sparring med fokus på personlig Lederskab, relationer, livsformål & Business

Coaching og mentoring er effektive værktøjer for udvikling og forandring i dit personlige lederskab, i forhold til dine relationer og som katalysatorer for udviklingen i din professionelle karriere eller selvstændige virksomhed. Igennem min coaching, hjælper jeg dig med at formulere dine mål og den ønskede udfordring eller forandring du står overfor. Når du bliver bevidst om dine mål, støtter jeg dig i at nå dem. Vores coachingsamtaler kan give dig et boost til at arbejde videre med din udvikling på egen hånd i dagligdagen. Det er nemlig kun ved at øve dig og arbejde aktivt med dine forandrings mål, at du opnår de store resultater. Med et coachingsforløb som første skridt, er du godt på vej.

Forløbet tager afsæt i hvad der sker i alle aspekter af livets udfordringende situationer, centreret i personlig selvindsigt og sande udfoldelse.

I en tryg og tillidsfuld ramme, evner jeg at se mine klienter i et større perspektiv, hvor deres øjeblikkelige indre tanker, overbevisninger og følelsers indhold fra øjeblik til øjeblik, bliver udfordret og afsløret gennem deres åndedræt, stemme og gennem deres kropsholdning.

Min coaching og sparring bibringer med en stemme til det uudtalte og skaber forbindelsesstien til en dybere selvindsigt, klarhed, nærvær og personlig udfoldelse.

Mit formål er klar og tydelig. At skabe et ekstraordinært trygt rum af tillid, at holde fokus og tage processen til dybere niveau.

Igennem en større bevidsthed, selvindsigt og selvansvarlighed til at finde kreativitet, inspiration og opnå klarhed over fremtidige ressourcegivende valg og resultater.

Store livsforanderlige bedrifter starter ofte med store radikale udfordringer, hvoraf der bliver skabt indsigt og mobilisering af energi til at navigere mellem umiddelbare svære dilemmaer.

At leve ens livsformål, at opnå frihed og succes som mand, menneske og leder, kræver opmærksomhed og commitment - tillid til at træffe et valg og en uundgåelig ofring for noget andet. Du vil altid opleve paradokset i at skulle vælge det ene fremfor det andet og på den måde skabe lethed i at træde det næste skridt fremad i livet.

Coaching Session

Session @ 90 min

Mentorforløb

5, 7 eller 10 sessions

Private & Confidential Coaching  Retreat

24 timer's eksklusivt internat retreat 

Off-site close to nature

 

stepforward-logo-offwhite

STEP FORWARD

CVR NR. • 13232504
TELEFON +45 53 62 77 52
[email protected]