Sparring, Coaching & Mentoring

Samtaler med fokus på personlig Lederskab, relationer og karriere

Coaching samtaler, mentoring forløb eller intensiv privat retreats, er effektive værktøjer for udvikling og forandring i dit personlige lederskab, i forhold til dine relationer og som sparringskatalysatorer for udviklingen i din professionelle karriere,  selvstændige virksomhed eller private situation. Igennem min samtaler, hjælper jeg dig med at formulere dine mål og den ønskede udfordring eller forandring du står overfor. Når du bliver bevidst om dine mål, støtter jeg dig i at nå dem.

Det er samtaler, der giver dig et boost til at arbejde videre med din udvikling på egen hånd i dagligdagen. Det er nemlig kun ved at øve dig og arbejde aktivt med dine forandrings mål, at du opnår de store vedvarende resultater.

Min coaching og sparring bibringer med en stemme til det uudtalte og skaber forbindelsesstien til en dybere selvindsigt, klarhed, nærvær og personlig udfoldelse.

Mit formål er klar og tydelig. At skabe et ekstraordinært trygt rum af tillid, at holde fokus og tage processen til dybere niveau.

Livsforanderlige bedrifter starter ofte med radikale udfordringer, hvoraf der bliver skabt indsigt og mobilisering af energi til at navigere mellem umiddelbare svære dilemmaer.

Coaching Session

Session @ 90 min

Mentorforløb

5, 7 eller 10 sessions

Intensiv Privat Retreat

24-48 timer's eksklusivt internat retreat 

Off-site close to nature

 

stepforward-logo-offwhite

STEP FORWARD

CVR NR. • 13232504
TELEFON +45 53 62 77 52
[email protected]