stepforward-subpage-3

Intensive 4-dages Transformations Retreat

Væk din livskraft - Dit Sande Personligt Lederskab med Formål & Mening

Hvad bringer brænde til bålet for dig? Har du tillid til dig selv og din indre glød?

Dette intensive weekend retreat, er en særlig mulighed for at kigge dybere i gløderne – hvad der bringer brænde til bålet i ens liv og virke. Det er en mulighed for at gå dybere i din søgen efter styrke, intimitet og lethed – at "genfinde" ens sande fundament og livsformål. En mulighed for at vække ens opmærksomhed på, hvad der forhindre og forstyrre ens klarsynethed og hvilken forandring man kan forpligte dig til, for at kunne handle med hjerte og mod, even til at møde hverdagen med større mod, tillid og retning.

Dit livsformål er dit fundament og essentielle livskraft, som danner ramme for din livsudfoldelse. Hvis du som menneske og leder, skal lære at hvile bedre i dig selv og udfolde dine fulde sande ressourcer og talent, så er arbejdet med livskraft uundgåeligt. For at få fat på og komme i kontakt med ens sande kraft, må man søge indad, skabe klarhed og tillid.

 

 

Hvad er kendetegnede for dig, den du er, det du gør? Hvad giver mening for dig? Hvad tjener du dig selv og verden med?

 
At leve dit livsformål, at opnå frihed og succes som mand, menneske og leder, kræver opmærksomhed, commitment, mod og en uundgåelig ofring for noget andet. Du vil altid opleve paradokset i at skulle vælge det ene fremfor det andet. Det er et essentielt livsvilkår om du kan lide det eller ej – lær og lev med det, foren dig med det. Kunsten at mestre balancen mellem det maskuline og feminine  – at genfinde din indre styrke, balance og autencitet – det, der i dit ydre udfoldes som ufiltreret ægthed.
Det er 4 intense dage, som åbner op og giver klarhed på hvor du er, hvem du er og i hvilken retning du ønsker at bevæge dig professionelt såvel som i dit private liv.
  • Du vil komme til at opdage sider af dig selv, du ikke vidste var dine begrænsninger - dit eget selvbedrag
  • Du vil opdage hvem du i virkeligheden er, hvilke sandheder og styrker, du indeholder og hvad det kan udfolde sig til.
  • Du vil få valgmuligheder, du ikke tidligere var klar over eksisterede.
  • Du vil få værdifulde indsigter som vil berige dine relationer og din familie. Værktøjer der vil omforme dit liv, din lederstil og daglige virke.
  • Det er et forløb der vil ændre dit mindset, din selvforståelse, din bevidsthed og evne på det at lede dig selv, være med og lede andre.

Dagene er bygger op omkring et solidt  fællesskab i en fast struktur og tryg ramme til ærlig feedback, respekt, ansvarlighed og støtte fra andre committet og engagerede deltagere.

Kommitment

At være i en gruppe med andre engagerede  deltagere handler om ramme, struktur og åbenhjertet deling og feedback, at spejle og lære af hinandens skyggesider, blive udfordret og få klarhed på sig selv og ens retning i livet. Det handler om opmærksomhed, ærlighed,  nærvær og udfoldelse.

Det er deltagere, som ønsker at stå i og rumme egne følelser og opleve frihed til at dele dem. Det er deltagere, som ønsker at udvikle evnen og kraften til at udvise omsorg overfor sig selv og sine medmennesker. Det er deltagere, som ønsker at mærke styrken og kraften ved at udvise sårbarhed og udtrykke den og uden at frygte en konsekvens. Det er deltagere, som ønsker lederskab og fælleskab.

Ens selvopfattelse, vil igennem forløbet blive udfordret netop på disse parametre, som grundlæggende er de skjulte daglige udfordringer som de fleste af os kæmper med og imod både professionelt og privat.

Vi træner hinanden til at være det, vi aldrig kunne være alene.

Sagt om

En tidligere deltager beskriver sin oplevelse på denne måde:

“Jeg kan kun anbefale denne workshop. Efter selv at være kommet hjem fra 3 fantastiske døgn, kan jeg mærke at øvelserne, nærværet med andre mænd, øjenkontakten og delingerne af hvad vore hjerte var fyldt af, har gjort mig mere forbundet til mit maskuline indre. En stor tak til Peder Villadsen, for hans rundhåndede uddelen af værktøjerne til min indre proces og en stor taknemmelighed til de andre deltagere, som var med i min proces. Det vil jeg tage med mig for livet. Tak!”

 

For mere info: +45 53637752 eller kontakt@pedervilladsen.dk

 

 “The core of your life is your purpose. Everything in your life, from your diet to your career, must be aligned with your purpose if you are to act with coherence and integrity in the world. If you know your purpose, your deepest desire, the secret of succes is to decline your life so that your support your deepest purpose and minimize distractions and detours
- David Deida

stepforward-logo-offwhite

STEP FORWARD

CVR NR. • 13232504
TELEFON +45 53 62 77 52
KONTAKT@STEP-FORWARD.INFO