Mandegruppeforløb

Lederskab * Relationer * Spiritualitet * Business

Eksklusivt gruppeforløb til at udvikle og mestre personligt lederskab, essentielle relationelle kvaliteter og livsformål med mening.

True Performance Leadership

Vores udadrettede lederskab og evne til at være i relationer og vores virke i tidens kompleksitet og kaos, afhænger først og fremmest af vores relation til os selv og vores egen selvindsigt - vores sande interne lederskab.

Det integrerede forløb "True Performance Leadership" er designet til at træde ind i det nye årti og skabe forandring med fornyet vågenhed, klarhed, nærvær og retning.
 
I gennem er periode på 3 måneder, 7 aftener + et 3-dags internat, vil du sammen med andre dedikerede mænd udforske, hvor du er med dig selv i dit liv privat og professionelt og dit ideelle billede for fremtiden. Du vil bl.a. komme til at forstå og leve dit livsformål med større mening, skabe større autencitet i dit personlige lederskab og bedre integritet i dine relationer.
 
Gruppeforløbet er designet for mænd, der ønsker større bevidsthed på sig selv, som har vilje og mod til at tage større ansvar og bedre lederskab for sig selv og andre. Det er et unikt gruppeforløb til at transformere, hvad der forhindre dig i at udleve dit sande personlige lederskab, sunde maskulineessens og balancen til den feminine modpol samt formål og mening i livet. Deltagerne vil bestå af en stærkt kommittent og dynamisk gruppe af gode mænd som ved de har mere at byde på. Mænd som ønsker at tage det næste skridt fremad med større bevidsthed, mod og ansvar. Det er for mænd der tør og vil et skridt dybere - mænd som ved de har noget bedre og større  at byde ind med.

Det er et særlig forløb for dig, som:

  • Søger et committet mandefælleskab, som ønsker nye værktøjer og daglig praksis til at forbedre og styrke kvaliteten i dit private liv og professionelle virke.
  • Du er forpligtet til at være den leder dine kollegaer, medarbejdere, familie, venner og samfund fortjener bedst.
  • Du er interesseret i at være en del af et fællesskab af mandlige ledere, der kan give hinanden ærlig feedback, løbende støtte og holde dig ansvarlig i udlevelsen af din aktuelle mission og formål i livet.
  • Du er mand med ansvarsfuldt job, karriere eller egen business og ved du har mere at byde på og committet 100 pct til selvansvarlighed.
  • Du er en mand, der har modet, viljen og accepten, til at få indsigt i hvem du i virkeligheden er, over hvem du skal blive, hvilke forandringer der skal til og hvad du skal udrette.

Men’s Leadership gruppeforløb, er et seriøst fællesskab af mænd dedikeret og committet til at være nærværende og selvansvarlig ægte-mænd, -fædre og -ledere. 

De ledelsesmæssige kvaliteter, vi arbejder med i forløbet, kan anvendes på ethvert område i ens liv både professionel og privat. Det hele forankret i en ramme og struktur, der handler om opmærksomhed, commitment, sårbarhed og udfoldelse i livet.

 

THERE iS NO BETTER WAY TO ENERGIZE YOUR LIFE AND ALIGN IT WITH DEEP PURPOSE THAN BY WORKING WITH OTHER COMMITTED MEN

 

 

Hvorfor kun mænd?

At være i en gruppe med andre mænd handler om ramme, struktur og åbenhjertet deling og feedback -  om at spejle og lære af hinandens skyggesider, blive udfordret og få klarhed i sig selv og ens retning i livet. Det handler om opmærksomhed, retskaffenhed, nærvær og ægthed.

Mænd ønsker at stå i egne følelser og opleve frihed til at dele dem. Mænd ønsker at udvikle evnen og kraften til at udvise omsorg overfor sig selv og andre mænd. Mænd ønsker at mærke styrken ved at udvise sårbarhed og kraft og uden at frygte en konsekvens. Mænd ønsker og længes efter et ærligt broderskab.

Ens selvopfattelse, vil igennem forløbet blive udfordret netop på disse parametre, som grundlæggende er de skjulte daglige udfordringer som de fleste af os kæmper med og imod både professionelt og privat.

Vi træner hinanden til at være det, vi aldrig kunne være alene.

“Der er ingen mulighed for bullshit og udenomsnak med Peder som facilitator. Omvendt er han grundlæggende en kærlig mand, og for den, der arbejder seriøst og ærligt med sin udvikling, er Peder en stor støtte med en stor værktøjskasse, som han forstår at bruge med indsigt og overskud”

BEGRÆNSET DELTAGER ANTAL, MAX 12!

Underviser/facilitator: Peder Villadsen

Din facilitator har mere end 20 år’s professionel ledererfaring i bagagen og i de seneste 12 år arbejdet med personlig lederskabsudvikling, faciliteret mandegrupper og one&one coaching og mentor forløb. mere info

Tidspunkt: Vi mødes ialt 7 aftener, en aften hveranden uge med en fast struktur og ramme + et 3-dages weekend internat fredag til søndag.

Start: Mens’s Intensive Weekend Retreat: Internat fredag til søndag den 6.-8. marts 2020 mere info

Lokation/Venue: Mellem-rummet Retreat, Samsø

Herefter første aften onsdag den 11. marts og hveranden uge den 25/3, 8/4, 22/4, 6/5, 20/5 og slut onsdag den 3. juni 2020

Tidspunkt: 19:00-22:00

Location: København Ø

Mens’s Intensive Weekend Retreat: Internat fredag til søndag den 6.-8. marts 2020 mere info

Pris hele forløbet + weekend internat/retreat:
 Dkk 9.900,- 
(mulighed for ratebetaling 3x3.300)
(Normal pris 16.000,-!!!)
 
Depositum ved tilmelding på 3.300,- kr til Ringkøbing Landbobank reg nr 7670 konto 4704982 med teksten "Lederskab" + dit navn.
 
Når depositum er registreret er din plads sikret!

Virksomhed + moms.

For mere info og tilmelding: +45 53637753 eller [email protected] eller TILMELD

 

 

“Choose men friends who themselves are living at their edge, facing their fears and living just beyond them. Men of this kind can love you without protecting you from the necessary confrontation with reality that your life involves. You should be willing to trust these men will tell you about your life as they see it, offer you a specific action which will shed light on your own position, and give you the support necessary to live in the freedom just beyond your edge, which is not always, or even usually easy.”
- David Deida

stepforward-logo-offwhite

STEP FORWARD

CVR NR. • 13232504
TELEFON +45 53 62 77 52
[email protected]