Men's Spiritual Leadership Lounge

The Future Spiritual Business of intimacy 

Fokus er på den sande virkelighed: Personligt Lederskab * Intimitet * Spiritualitet * Business

Du kan mærke der er mere og har et ønske at bidrage med bedre - du er:

  • Leder og søger et committet mandefælleskab, som ønsker nye værktøjer og daglig praksis til at forbedre og styrke kvaliteten i dit liv privat og professionelt.
  • Du er forpligtet til at være den leder dine kollegaer, medarbejdere, familie, venner og samfund fortjener bedst.
  • Du er interesseret i at være en del af et fællesskab af mandlige ledere, der kan give hinanden ærlig feedback, løbende støtte og holde dig ansvarlig i udlevelsen af ​​din mission og formål i livet.
  • Du er mand med ansvarsfuldt job, karriere eller egen business og ved du har mere at byde på og committet 100 pct for selvansvarlighed.
  • Du er en mand, der har modet, viljen og accepten, til at få indsigt i hvem du i virkeligheden er, over hvem du skal blive, hvilke forandringer der skal til og hvad du skal udrette.

Men’s Leadership Lounge, er et fællesskab af mænd dedikeret og committet til at være til stede, nærværende og selvansvarlig ægte-mand, -leder og -familefar. Vi samles for at støtte og udfordre hinanden i forfølgelsen af ens ​​livsformål, realiseringen af ​​ægte frihed og den uselviske tjeneste ved at leve ægte og uden filter og i kærlighed til det feminine og den verden vi er givet.

Vi bruger en potent blanding af gammel visdom og moderne videnskab til at imødegå vores udfordringer og fremskynde udviklingen inden for hvert af disse fire livsområder: 

  1. Vågen opmærksomhed
  2. Embodyment og eksekvering
  3. Empati og sårbarhed
  4. Formål og mening

Som medlem af Men's Spiritual Ledership Lounge, vil du finde klarhed med dig selv og dit personlige lederskab, i forhold til din intime relation, til din familie, dit forhold til penge, arbejde og en uendelige søgen efter mere frihed i dit liv - uanset om denne søgning efter frihed kommer i form af at ønske mere fritid, ønsket om flere muligheder at vælge imellem eller ønsket om flere ressourcer, til at gøre de ting, du aller mest ønsker. Du vil blive mere bevidst på, hvad der står i i vejen, hvordan du har holdt dig selv tilbage, hvad og hvilke vigtige skridt du skal tage for at leve dit liv fuldendt.

Der er ingen der fortæller dig det. Du vil opleve de nødvendige ændringer og forandringer der skal til. Det, der er unikt ved fælleskabet er, at vi er dedikerede og committet til at leve den praksis det kræver og forudsætter, at gå "all in", det der i den sande virkelighed skaber vores ægte liv og formål. Teori og viden alene er ikke nok.

Mænd har igennem alle tider videregivet den praksis for at overvinde kaos og forhindringer - fra far til søn, lærer til elev - i tusinder af år. Vi træner og fremskynder en praksis, der holder en mands sind ude af fortvivlelse, befriet for trang, begær og skaber fokus og klarhed på det, der i sidste ende giver mening og opfylder ham og hans formål i det liv han lever.

Fællesskabet er et støtterum for mænd, til at finde vej ud af kronisk lidelse og fortvivelse og ind i et liv, der er dybt transformerende, meningsfyldt for dem og for den gave de tilbyder verden og dem de elsker.

Vi træner hinanden til at være det, vi aldrig kunne være alene. Det der udfolder sig som værdighed, handlekraft, integritet og ægte udfoldelse.

I Men's Spiritual Leadership Lounge, mødes vi en aften hveranden uge med en fast struktur og ramme.

På hvert møde vil der være et specifikt emne indenfor et af de 4 fokusområder: personligt lederskab, embodyment, intimitet og spirituel business.

For mere information

stepforward-logo-offwhite

STEP FORWARD

CVR NR. • 13232504
TELEFON +45 53 62 77 52
[email protected]