Leadership Adventure

Walking on the Edge 

Et ordsprog fortæller "Kun en vis mand kan danse jordens melodi". Træd frem i dit sande personlige lederskab - start din selvindsigtsvandring på dette spændende Leadership Adventure "Walking on the Edge".
Ved at være i og med naturen lærer du din sande stemme at kende. Du bliver off-line og fri for forstyrrende støj og påvirkninger og indre begrænsende overbevisninger. Altsammen distraherende elementer, der forstyrre dit frie sind, åbne hjerte og klarhed. På denne guidede vandring, vil du komme til at opleve, hvad der  allerede er blevet givet til dig af naturen og dine naturlige omgivelser. Forbind din livskraft med din sårbarhed og oplev en stærk følelse af forbundethed, broderskab og realiteten af dit sande selv.

Det er en helt særlig Leadership Adventure langt væk fra den fiktive verden fyldt stress, jag og kaos. Det er 4 fantastiske dage off-line i naturen, tæt på land og vand, himmel og hav.

Det er et personligt boost i nærværet med og i naturen, hvor der er rigelig med plads til fysisk bevægelse og mindful fordybelse.

Glem alt om at sidde i et undervisningslokale på et konferencehotel og blive mentalt fyldt med med ledelsesmodeller og ledelsesteori. Forestil dig i stedet at lære dig selv og dine personlige lederegenskaber bedre at kende, ved at gå på adventure i og med naturens sande virkelighed og uforudsigelige udfordringer og livsforanderlige indsigter. På stier og i landskaber, hvor du går på kanten, mærker og sanser dine medfødte og essentielle egenskaber i gennem opmærksomheden og oplevelsen i egen krop og bevidsthed på en transformerende måde.

Og du kommer hjem med værdifulde værktøjer, indsigter og oplevelser, der øjeblikkeligt forbedrer dine fremadrettede lederegenskaber.

Walking on the Edge, er læring gennem kropsliggørelse af din sande natur, tilbage til dit oprindelige udgangspunkt.

Vores fokus er dit sande personlige lederskab; vores mødested er virkeligheden som den er uden indpakning - din og den sande natur i al sin styrke og skønhed!

For mere information

stepforward-logo-offwhite

STEP FORWARD

CVR NR. • 13232504
TELEFON +45 53 62 77 52
[email protected]