24 timers personligt retreat - Lederskab i bevægelse

Mellem land og vand, mellem himmel og hav – et skridt af gangen.

Ved at være i og med naturen lærer du din sande stemme at kende. Du bliver off-line og fri for forstyrrende støj og påvirkninger og indre begrænsende overbevisninger. Altsammen distraherende elementer, der forstyrre dit frie sind, åbne hjerte og klarhed. På denne guidede vandring, vil du komme til at opleve, hvad der  allerede er blevet givet til dig af naturen og dine naturlige omgivelser. Forbind din livskraft med din sårbarhed og oplev en stærk følelse af forbundethed, broderskab og realiteten af dit sande selv.

Det er et personligt boost i nærværet med og i naturen, hvor der er rigelig med plads til bevægelse, mindful fordybelse og perspektiv.

Glem alt om at sidde i et undervisningslokale og blive mentalt fyldt med ledelsesmodeller og ledelsesteori. Forestil dig i stedet at lære dig selv og dine personlige lederegenskaber bedre at kende. Ved at gå på opdagelse i og med naturens sande virkelighed og uforudsigelige udfordringer og oplev livsforanderlige indsigter. På stier og i landskaber, hvor du går på kanten, mærker og sanser dine medfødte og essentielle egenskaber i gennem opmærksomheden og oplevelsen i egen krop og bevidsthed.

Og du kommer hjem med værdifulde værktøjer, indsigter og oplevelser, der øjeblikkeligt forbedrer dine fremadrettede lederegenskaber.

Vores fokus er dit sande personlige lederskab; vores mødested er den sande virkelighed som den er uden indpakning - din og den sande natur i al sin styrke og skønhed!

For mere information

stepforward-logo-offwhite

STEP FORWARD

CVR NR. • 13232504
TELEFON +45 53 62 77 52
[email protected]