REFERENCER

“Selvom min hverdag ligner den, jeg havde inden jeg startede forløbet, så er der virkelig ændret noget inde i mig selv. Det du rammer og energien med øvrige deltagere har gjort for mig, har givet mig et bedre liv professionelt og privat. Et liv med mere opmærksomhed, beslutsomhed, handlekraft og ikke mindst kontakt til en kilde af konstruktiv energi , klarhed og glæde, som jeg næsten havde glemt eksisterede inde i mig. Det har givet mig et livsmod og styrke, som jeg har savnet de sidste mange år. TAK PEDER! “

Rasmus Hansen

CEO, STELLA CARE

 

“Det har været en super udbytterigt at blive forpligtet til at fokusere på hvem jeg i virkeligheden er, hvad jeg kan gøre anderledes og handle på, nedfælde det og blive holdt op på det igen og igen. Det har sat gang i mange gode og værdifulde tanker og temaer hos mig. Som jeg er blevet bevidst om og som har og vil forandre fremtiden for mig på den gode måde både privat og professionelt. Derudover har det været godt at få input via andres historier og indsigter i, at det ofte er variationer over sammen eller ganske få temaer vi alle er udfordret på i hverdagen”

Kenneth Hallum

Vice President, ATP Pension

"Jeg har haft fornøjelsen af både at arbejde sammen med Peder, og at opleve hans kyndige personlige livssparring. Peder har en særegen og veludviklet evne til at give sparring til mig som menneske og leder Når jeg mærker hans indføling og empati, og lytter til hans inspirerende syn på livets valg, så føler jeg mig set og beriget. Peder er en inspirator. Det er tydeligt for mig, at han har haft et rigt karriereforløb og værdifuldt liv. Han kan både give mig sparring på de mest hardcore erhvervsmæssige udfordringer, hvor ord som ledelse, strategi, eksekvering og proaktivitet er hverdag, og øjeblikket efter slå over i den dybeste form for nærvær og samvær, hvor identitet, relationer og eksistentialisme tegner agendaen. Jeg vil kalde Peder for en "Mr. Myagi"

Peter Maxsø

Senior Management Consultant

“Jeg kan kun anbefale dette forløb. Efter selv at være kommet hjem fra 4 fantastiske døgn, kan jeg mærke øvelserne, nærværet med de øvrige deltagere, øjen kontakten og delingerne af havd vore hjerte var fyldt af, har gjort mig mere forbundet til mit personlige lederskab og maskuline essens. En stor tak til Peder, for hans rundhåndede uddeler af værktøjer til min indre proces og en stor taknemmelighed til de andre deltagere i gruppen, som var med i min udviklende proces. Det vil jeg tage med mig for livet. Tak!”

Keld Hasfort

Consultant

“Der er ingen mulighed for bullshit og udenomsnak med Peder som facilitator. Omvendt er han grundlæggende en kærlig mand, og for den, der arbejder seriøst og ærligt med sin udvikling, er Peder en stor støtte med en stor værktøjskasse, som han forstår at bruge med indsigt og overskud”

Erik Lorentz Larsen

Presserådgiver Senior Communicator, Nordea

"I sin kapacitet som facilitator og mentor oplever jeg Peder som en person der både rummer evne til at bruge sine mangeartede erfaringer og evne til dyb indlevelse. Jeg har fået betydningsfuld og konstruktiv feedback på mange forskellige spørgsmål, tanker og paradokser. Jeg har deltaget i retreats med Peder som facilitator, hvor jeg fik stor respekt for hans evne til at holde overblik og fokus og hans evne til at rumme mange forskellige mennesketyper og indgangsvinkler til livets udfordringer"

Helle Lehmann

CEO VisionRoom, tidligere Senior Vice President, Skuld, Head of Office in Copenhagen

stepforward-logo-offwhite

STEP FORWARD

CVR NR. • 13232504
TELEFON +45 53 62 77 52
KONTAKT@STEP-FORWARD.INFO